PROJECTE ESPORTIU

Projecte

PARÍS 2024

Presentació

INICIS

Mònica Doria s’inicia al món del piragüisme d’aigües braves amb 8 anys a La Seu d’Urgell. Ben aviat ja van destacar les seves habilitats tant en caiac com en canoa, assolint les primeres posicions competicions nacionals espanyoles. A partir de l’any 2013 es va incorporar a la Federación Andorrana de Canoa Caiac (FACC) on ha participat i aconseguit èxits esportius en Campionats d’Europa, Copes del Món, Campionats del Món i Jocs olímpics.

PROJECCIÓ

Amb només 21 anys ja és considerada una de les esportistes amb més projecció a nivell internacional. És del reduït grup d’esportistes que ha assolit podis internacionals en tres modalitats; Caiac, Canoa i Border Cross. Des del 2016 fins a data d’avui ha estat la millor esportista andorrana. Tot i la seva joventut porta molts anys creant la marca personal. Mònica Doria s’associa entre altres a valors a l’esforç, talent, superació, natura... I la gent també la relaciona amb èxits esportius, jocs Olímpics i talent andorrà.


TÒQUIO 2020

El 2021 es va aconseguir el somni de tot atleta i l’objectiu dels últims 4 anys, el dret de participar en uns Jocs Olímpics. Això no era el final d’un projecte, sinó el començament d’una altra etapa en què l’objectiu és encara més ambicios, diploma Olímpic i el somni és cada cop menys inversemblant, la medalla Olímpica.

Tokyo 2020 no només va ser una competició més, va ser la representació d’un país al més alt nivell, va ser una experiència plena de valors, va ser una lliçó d’esportivitat, i sobretot va ser una classe magistral de competició a un altre nivell. La Mònica va marxar de Tokyo amb un 11è lloc, amb un gran aprenentatge a la motxilla, però sobretot amb ganes de més i de tornar més forta.

A continuació es mostra una taula amb l’evolució dels millors resultats realitzats fins el moment:

*k1 = Caiac, C1= Canoa, WX1 = Caiac Cross

#RoadToParis2024


EQUIP

Gràcies a tot l’equip tècnic (Entrenador, preparador físic, fisioterapeuta, psicòleg), el recolzament familiar, institucional, patrocinadors privats i suport del país arranquem el camí cap a la propera cita Olímpica: París 2024.

OBTENCIÓ PLAÇA OLÍMPICA

Per poder participar als Jocs olímpics de París 2024 primer s’ha de guanyar la plaça olímpica. Les places es disputaran durant el Campionat del Món de l’any 2023 a Londres. Les esportistes més ben classificades en aquesta competició es guanyaran el dret de participar als Jocs Olímpics.

La Mònica és una de les poques atletes internacionals que participa en les 3 categories olímpiques existents dins del Piragüisme eslàlom; kayak, canoa i kayak Cross. A més a més ha demostrat estar al top mundial en totes tres. Aquest fet incrementa les possibilitats d’obtenir la plaça Olímpica.

CALENDARI INTERNACIONAL


COMPETICIÓ 2023

COPA DEL MÓN AUGSBURG (GER)

COPA DEL MÓN TACEN (SLO)

COPA DEL MÓN PRAGA (CZE)

JOCS EUROPEUS CRACÒVIA (POL)

COPA DEL MÓN LA SEU D’URGELL (ESP)

COPA DEL MÓN PARÍS (FRA)

CAMPIONAT DEL MÓN LONDRES (GBR)

COMPETICIÓ 2024

COPA DEL MÓN AUGSBURG (GER)

COPA DEL MÓN CRACÒVIA (POL)

COPA DEL MÓN PRAGA (CZE)

COPA DEL MÓN IVREA (ITA)

COPA DEL MÓN LA SEU D’URGELL (ESP)

JOCS OLÍMPICS - PARÍS (FRA)

CAMPIONAT D’EUROPA


Esponsoritzar el projecte implica:

VALORS:

A partir del juliol de 2021, la Mònica ha passat a formar part del selecte grup d’esportistes olímpics. Juntament amb els millors esportistes del món representa tots aquells valors que envolten el moviment olímpic; sacrifici, perseverança, esforç, esportivitat. Esponsoritzar el projecte implica aproximar la imatge de la teva empresa als valors olímpics.

De portes cap a dins la Mònica és tota una figura a seguir, un incentiu per a les noves generacions d’introduir-se en el món de l’esport i per seguir hàbits de vida saludables. De portes cap a fora representa la imatge de tot un país, de la seva gent, la seva cultura al més alt nivell esportiu.


REPERCUSSIÓ:

Una petita cerca a google amb el nom de Mònica Doria i els mitjans de comunicació andorrans mostra l’impacte mediàtic obtingut fins a data d’avui. Esponsoritzacions recents com la de Crèdit Andorrà ajudaran encara més a difondre els èxits esportius i incrementar la seva visibilitat al País, però també la dels nous espònsors vinculats al projecte.

Els no tant joves com la Mònica i que segueixin mínimament l’esport associen esportistes com Miguel Indurain a Banesto, Michael Jordan a Nike, Michael Schumacher a Ferrari. Per molt bé que ho faci la Mònica NO assolirà aquesta repercussió mundial, en canvi SÍ que ho pot fer a nivell nacional. Vincular la vostra marca a Mònica Doria implica una visibilització de la marca en els anys d'esponsorització i a l’hora pot implicar una associació de les marques en l’imaginari col·lectiu que perdura molts més temps.