PROJECTE ESPORTIU

Projecte 

PARÍS 2024

Presentació

INICIS

Mònica Doria s’inicia al món del piragüisme d’aigües braves amb 8 anys a La Seu d’Urgell. Ben aviat ja van destacar les seves habilitats tant en caiac com en canoa, assolint les primeres posicions competicions nacionals espanyoles. A partir de l’any 2013 es va incorporar a la Federación Andorrana de Canoa Caiac (FACC) on ha participat i aconseguit èxits esportius en Campionats d’Europa, Copes del Món, Campionats del Món i Jocs olímpics. 

PROJECCIÓ

Amb només 23 anys ja és considerada una de les esportistes amb més projecció a nivell internacional. És del reduït grup d’esportistes que ha assolit podis internacionals en tres modalitats; Caiac, Canoa i Kayak Cross. Des del 2016 fins a data d’avui ha estat la millor esportista andorrana. Tot i la seva joventut porta molts anys creant la marca personal. Mònica Doria s’associa entre altres a valors a l’esforç, talent, superació, natura... I la gent també la relaciona amb èxits esportius,  jocs Olímpics i talent andorrà.


De TÒQUIO 2020 a parís 2024

A l'acabar els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 a les portes de la final la Mònica ja tenia la mirada posada en el proper repte; París 2024. Aquesta primera experiència va suposar un aprenentatge en tots els aspectes; valors, esportivitat i sobretot la competició al més alt nivell

Juntament amb tot l’equip que l’envolta, la Mònica ha fet el camí cap a París amb una preparació comparable amb d’altres grans equips. Amb l'obtenció de la plaça Olímpica per París 2024, i uns grans resultats a nivell internacional durant tota la temporada 2023, es confirma que la bona evolució del projecte. 

 A continuació es presenta un gràfic amb l’evolució del rànquing internacional de la Mònica, que mostra una millora progressiva des del 2021 en ambdues categories. 

Amb o sense gràfic es pot detectar una gran evolució de la Mònica com a esportista, i és que en les últimes dues temporades s’han aconseguit grans resultats a nivell internacional.

A continuació es mostra una taula amb l’evolució dels millors resultats realitzats fins el moment:

eSPONSORITZAR EL PROJECTE IMPLICA: 

VALORS:

La Mònica és una figura coneguda dins del país a nivell esportiu, i que en conseqüència representa; 

· Els valors de l’esport; sacrifici, perseverança, esforç, esportivitat, etc. 

· Els valors de l’esport d’alt nivell; gestió de la pressió, gestió emocional, compromís, hàbits saludables, entre d’altres. 

· Els valors de l’esport femení, que impliquen valors com la igualtat en experts i referents, empoderament, entre molts d’altres. 

Estem segurs que són valors que van de la mà amb els de la vostra organització, i que es poden crear sinèrgies que beneficiïn ambdues parts. 

Els coneixements adquirits els volem ampliar per assolir objectius més ambiciossos a l’hora que els volem compartir. Durant els pròxims anys es treballarà amb els col·lectius on la Mònica tingui la possibilitat d’aportar valor tals com els nens i joves. La teva empresa podrà formar part activa  d’aquest procés o beneficiar-se de la nova projecció.


REPERCUSSIÓ:

Els no tant joves com la Mònica i que segueixin mínimament l’esport associen esportistes com Miguel Indurain a Banesto, Michael Jordan a Nike, Michael Schumacher a Ferrari. Per molt bé que ho faci la Mònica NO assolirà aquesta repercussió mundial, en canvi SÍ que ho pot fer a nivell nacional. Vincular la vostra marca  a Mònica Doria implica una visibilització de la marca en els anys d'esponsorització i alhora pot implicar una associació de les marques en l’imaginari col·lectiu que perdura molts més anys. 

A més de la repercussió en resultats esportius podem i volem generar altres beneficis a la vostra esponsorització tals com:

Vincular la vostra marca amb el medi ambient, utilitzant la imatge de la Mònica com a connector. 

Pròxim pas...